Relatie coaching

Nieuwsgierig geworden?

Relatie coaching

Mensen die in een gelukkige relatie zitten, ervaren meer rust en een betere geestelijke en lichamelijke gezondheid. Echter het is niet altijd makkelijk om een relatie ‘gelukkig’ te houden. Sterker nog het is heel normaal dat het af en toe niet zo goed gaat. Langdurige relaties hebben te allen tijde pieken en dalen. De dalen zijn noodzakelijk om de relatie verder te laten ontwikkelen. Mindere periodes in relaties zorgen voor transities die je doen groeien als persoon en als koppel.

Wanneer het voor een langere tijd niet goed gaat en jullie hebben daar veel last van dan is een coachingstraject een goede volgende stap. Relatie coaching is voor stellen die hun relatie willen verbeteren of liefdevol willen beëindigen. Je kunt met allerlei soorten vraagstukken bij mij terecht. Zoals onder andere: Een partner is vreemd gegaan, hoe ga je hiermee om? Binnen de relatie lopen jullie steeds tegen hetzelfde probleem aan, hoe doorbreek je vervelende relatiepatronen? Een van jullie of jullie beiden twijfelen of jullie wel bij elkaar moeten blijven, hoe kom je hierachter? Jullie denken anders over grote levensbeslissingen, hoe ga je hiermee om? Het besluit om uit elkaar te gaan staat vast maar jullie willen dit op een succesvolle manier doen, hoe ga je liefdevol uit elkaar?

Mijn doel tijdens relatie coaching is het creëren van wederzijds begrip voor elkaar en het streven naar mogelijke oplossingen. Als relatie coach ondersteun ik bij het beter te begrijpen van de problemen die er zijn door de behoeftes en emoties achter de problemen zichtbaar en bespreekbaar te maken. Samen met jullie hoop ik negatieve patronen te doorbreken en om te zetten in positief gedrag. Daarnaast krijgen jullie praktische tools aangereikt die je kunt toepassen in het dagelijkse leven waardoor er al snel verbetering optreedt. Ik coach op een persoonlijke hedendaagse manier met verschillende technieken. Daarbij maak ik onder andere gebruik van gesprekstechnieken, visualisatie, inlevingsoprachten en filosofische/wetenschappelijke inzichten.

Het is mijn streven om een zo kort mogelijk traject aan te gaan, omdat een langdurig traject er vaak niet voor zorgt dat jullie zelfstandig in de relatie staan. Na 4-6 sessies evalueer ik samen met jullie het nut van een eventuele voortzetting.

Kosten voor een sessie/intake zijn €142,50,- voor 90 minuten.

De betaling vindt tot aan 2 dagen na de sessie/intake plaats via bankoverschrijving.

Relatiecoaching wordt niet vergoed door de basisverzekering en aanvullende zorg.

De liefde en ik of ik en de liefde?

‘Je weet dat het de liefde en ik is eh?’ Vraagt een goede vriend van mij terwijl hij me gekscherend aankijkt.  ‘Ja natuurlijk weet ik dat’ antwoord ik terwijl ik probeer niet met mijn ogen te rollen.  ‘Waarom heet het platform dan Ik en de liefde?’

Online is fijn

‘Waarom coach je ook online?’ Vraagt een collega coach aan mij.  Omdat ik medelijden met onszelf heb. Corona of geen Corona we hebben zoveel afspraken en moeten op zoveel plekken tegelijkertijd zijn, het put ons uit. 

Relatie coaching voor 1 asjeblieft

‘Hey Rhea wat fijn dat we even kunnen bellen. Ik wilde je namelijk wat vragen: ik zou graag een relatie coachingstraject aangaan voor mijn vriend en ik maar dan in mijn eentje is dit mogelijk?’